berak lambat

Sape kat sinie baby die mcm baby sye.. Anak sye berak sangat lah lmbt kadang tu seminggu atau lebih baru berak ? kadang kalau telalu lme bawak jgk g hospital sebab takut kan tapi doc kate normal selagi baby direct susu badan dan xcampur susu lain. Sekrng nie baby dah masuk 6 bulan nk start bgi mkn tapi tepikir mcm mne kalau die mkn n still jgk berak lmbt ade masalah ape2 ke nnti..

1 Trả lời

Mcm baby saya.. lepas 12 days baru berak.. consult doctor dia, blg normal je..