Baby 6bulan tk berak 3 hari

Macam mana ye nk buat ni . Anak tk berak dh 3 hari . Urut² perut die meronta sakit hmmm salah makan ke . Sebelom ni bagi mkn nestum cmpur dgn susu die . Ank dh 6 bulan . Mulut die ade kulat susu bagi sapu ubt dh baik tu bagi mkn nestum selang due hari die tk berak dh 3 hari . Takut dh bgi mkn nestum takut sbb die mkn yg jdi tk bole berak

5 Các câu trả lời

Saya tak bagi nestum sis. Apa kata sis beli instant oat, letak air panas sikit, masukkan susu fm 2 scoop. Better dpd bagi nestum. Nak blend atau tak terpulang. Itu sarapan anak saya. Petang bagi singo pear/buah naga. Anak saya suka tekstur blend jadi saya ikut rentak dia. Saya perasan dua buah tu buat anak saya lawas. Pisang tak menjadi, lagi buat sembelit ada lah.

maaf ya tapi nestum campur susu? manis tu. perut bby susah nk digest tmbh2 baru 6 bulan. sy bancuh nestum pn dgn air suam saja..tu pun dah manis. nk tanya juga ibu xbuat bubur halus ke?

lps nie klu dye berak, stopkn sekejap nestum tu.. bg susu je dlu.. klu bley berak elok, mgkin sbb nestum tu..

Jgn la bg nestum mami Kalo blh bg mknan yg d masak ye rajin2 research byk d youtube resipi baby

sebelom ni mean sebelom 6bulan ke awak offer nestum dkt baby?