20w

sape ade pengalaman cmane rasa baby gerak2 dlam perut?

12 Các câu trả lời

Sronokk..rsa geli2. Skrg sy dh 28mggu. Mkin aktif xkira siang mlm, sblm2 ni daddy dia nk mrsa dia bgerak pn ssh.. Skrg xkira msa, siang tghmlm pg..ntah ap main xtau.. Tndang pn mkin kuat trsa

Best sgt. Lagi kalau yang anak 1st. Lagi terharu kalau baby bertindak balas bila husband pegang perut kita

5y trước

kan . mcm sye pantang plok husband msty rasa dia tendang kuat2 . suami sye pon boleh rasa kuat dia tendang perut suami sye . so, klau tdo husband plok blakang je laa xleh plok depan 😂