20w

sape ade pengalaman cmane rasa baby gerak2 dlam perut?

12 Các câu trả lời

Masa 19w da rasa, terpana kejap fikir apa benda yg terasa kt perut tu hahaha then bila da selalu kena baru cm faham dia gerak2 lg2 bila makan strawberry 2x dia tendang. (Tendang ke tepuk ke xtau la) 😅

dah start rasa mnggu 19.. rs berdenyut2.. kene ltk tgn lama2 kt bhgn bwh, blh rasa dia punya pergerakan...

hehe sy dpt rasa awl masa 9w lg.. rasa geli2.. skrg dh 17w makin rasa dia gerak..

mcm angin2 kalau mase mula2 tu. bila baby dah makin besar baru rase betul2

Rasa mcm ade mnde yg gerak skit je ..halus sgt rasa..

Saya 16week dah rasa dh.

Mcm berdenyut denyut

5y trước

Mcm nadi berdenyut

Lain macam gerak dia tu. Kadang tersentak 😅 kuat jugak dia bergerak. Apa dia main xtaw lah. Tendang ke tumbuk ke berpusing ke. 😂 Ank first. Mcm2 la perasaan ada

Hahaha best. Saya 26 weeks. Kemain kerap dia gerak tumbuk tumbuk perut ibunya 😂