actually hari ni kandungan dh 20w.. nk tau gak cmana ye rasa baby gerak2 dlam perut? sblum ni stakat mcam denyut2 je rase. Tapi x sure tu gerakkan baby ke atau cmane? ade yg boleh share x pnglaman cmana rase bby bgerak dlam perut?

2 Các câu trả lời

xrasa lagi ke dh 20w ? mula2 rasa mcm ada something yg gerak tp slow n halus je . mcm xdpat beza baby ke angin dlam perut 😂 now dia dh bsar 28w aktif gerak n kuat tndangan dia smpai ibu xboleh nk tdo

Rs denyut2 je. Betul lah tu. Lg pun kecik lg. Nnt dh kuat dia akan rs bergeloraaaa. Hehe

5y trước

yeke... ok2 tq