upt strip +ve tapi clearblue -ve.ples share

Sape Ada pengalaman, sepanjang minggu lepas sehingga 2 Hari lepas test upt strip +ve..sudah 10 strip buat +ve..tetiba Hari ini rasa nk buat clearblue jadi -ve.hukhuk..lewat haid sudah3 minggu..ke clearblue xdpt detect atas 7 minggu?.ke salah buat atau tidak pregnant..huhu..Mahal beli tu

upt strip +ve tapi clearblue -ve.ples share
4 Các câu trả lời

Samaa. Saya guna upt strip naik positif tapi samar2, tapi clearblue digital tulis not pregnant. Tapi simptom2 tu ada dah. So keliru. Tunggu lagi seminggu mcm mana. Baru gi klinik. Dah delay 3 hari period.

salam sis. Nk tnya sis hamil ke yg ni? Sbb sy tgh alami skrg

mcm mna sis disahkn hamil @ tidk ya?

sy up kn