?

Sape ada pengalaman macam nie? ? Sis risau sebab scan kat 3 tempat berbeza semua doc cakap girl. Buat detail scan pun nampak girl. Baju kebanyakan pink pink pulak tu. Ada ke yang dah buat detail scan tapi bila baby keluar gender baby tak sama dengan scan???

?
2 Các câu trả lời

haha.. sama la sis.. xpa apa yg kluar trima saja.. 😊 sya scan pun bby girl.. hrp kluar nti btul2 girl.. kalau boy pun xpa.. sebab mmg dh beli unisex.

5y trước

x sempat buat details scan sis. 😂 scan kk dgn swasta ja

janji baby sihat