37week baby masih sonsong

Sapa2 dlam ni ada tak pngalaman lahir baby sonsong,esok 5/9/ saya dh kena mask wad sebb doktr nak cuba pusingkan baby ,saya takut sngt anak fisrt ,dan sya ttc 5 tahun sblm ni ,sapa ada pngalamn pusing baby blh komen x?sakit tak ?

1 Trả lời

Okay je sis, jgn risau tak sakit sgt pun, sy pun 37w buat ecv, syukur alhamdulillah ecv tu berjaya. Jika ecv tak berjaya atau pn masa buat ecv tu ada jadi apa2 kat baby, diorang akan buat emergency czer terus. Tapi hospital akan bagi warded juga lepas ecv tu utk pantau baby. Sy ecv 37w tapi tapi last2 bersalin emergency czer masa 39w4d skrg berpantang hari ke 23 😆

1y trước

Depend dr tu ckp apa, kalau baby okayy mungkin kena bgi balik.