Baby songsang

Hari rabu ni sis masuk 37mgu . Kepala baby belum turun lagi 😢 doktor akan cuba buat procedure utk pusingkan baby hari jumaat nnt . Skrg sis usahakan sujud 2 kali sehari selama 10 minit . Sis bharap sgt baby akan pusing sblm hari jumaat ni 😢😢 takut la dgn procedure tu 😢😢 ada tak mami2 d sini yg amalkam sujud bila dpt tau baby songsang ? Berapa lama lepas tu baby bjaya pusing ?

1 Trả lời

mcm sy dlu bby songsang dan alami pp type 3 doc buat ecv.. alhamdulillah selamat brsalin ms 34 minggu czer.. pape depends pd doc yg buat ecv tu mcmne..ada rezki dpt doc buat ecv slow maybe xrs sakit..kalau dpt doc buat ecv jnis jnji pusing tu akan rs sakit sikit..kalau sakit kena bgtw doc ketika prosuder tu berlaku..mg puan slmt bersalin dan dpmudahkan segalanya..aamiin..