rancang keluarga

Sapa yang ada pengalaman merancang keluarga boleh share apa yang ibu2 ambil ya? Dan apa effects dia? Tq

2 Các câu trả lời

Hi..dulu time lepas beranak anak sulung sy ambil cucuk depo 3 bulan sekali..berat bdn mcm kena pump,period x dtg,muka berjerawat.susu bdn jd drop.lepas tu sy stop..skrg lepas beranak anak kedua selepas 4 tahun merancang sendiri..pun sama xde ambil sebarang cucuk or ubt perancang..period okay,susu bdn x drop..

5y trước

Ntah la..sy tkut gk nk amik perancang yg lain sbb tkut hormon larik,period x dtg tu yg perut jd buncit..pastu susu drop..so skrg kami suami isteri sepakat..pakai je kondom..

ada cra lain x