beza mengandung anak lelaki dengan perempuan..

Sapa tahu beza mengandung anak lelaki dengan perempuan...saya dah ada 3 org ank prempuan..skrg tgh hamil ank ke 4...kalau boleh saya nk la yg kli ni boboy pulak...ada org ckp kalau kt perot ada garisan tu baby boy..betoi ka..boleh x bgitau spa yg tahu...

27 Các câu trả lời

Sy ank frist boy...mngndung ni boy lgi.... Ingt girl.

Mgkin btul.. Sy msa pregnant bby boy dulu mcm tu 😊

Sy ade jugak garisan tu terserlah lagi.. Tapi dpt gegel..

4y trước

Hihi...xpela kn kuar ape pon...jnji kuar shat n smpurna sudah kn....

Saya boy atau girl sama je..perut bentuk sama..

sy perut ad garisan tu tp tx jelas pon , scan baby boy

4y trước

Sy pnya pon xjelas jgk grisan tu...msa scan 28week xnmpk....tggu repeat scan 36week plk..

Mcm sy..dua2 lelaki.dua2 jugak perut ke bawah

X pasti sis...