boy vs girl

hi semua.. boleh share tak sesiapa yg ada pglaman. ada beza ke pregnant kan anak lelaki dan pmpn? sy ada 3 org anak prempuan.. now tgh pregnany 16 mggu.. berharap sgt klu dpt lelaki. ?

1 Trả lời

Sometime ade, tp salu nya ikut dr naluri ibu jugak. Org tua-tua kata kalau perut bulat lelaki kalau perempuan pulak perut bulat tapi nmpk bujur sikit. :) Dr pemakanan pulak. Klau baby girl ni suka manis2. Baby boy pulak suka bnda masam2.