beza mengandung anak lelaki dengan perempuan..

Sapa tahu beza mengandung anak lelaki dengan perempuan...saya dah ada 3 org ank prempuan..skrg tgh hamil ank ke 4...kalau boleh saya nk la yg kli ni boboy pulak...ada org ckp kalau kt perot ada garisan tu baby boy..betoi ka..boleh x bgitau spa yg tahu...

27 Các câu trả lời

Mcm sy plak,tgk perut..dlu msa mengandung anak sulung(girl),perut bulat comel jew..no 2 neh anak boy..perut lebih bujur kebawah..

4y trước

Yes.. yang ni betul.. sama macam saya juga ❤

SME lah kita sis ... Mnggu baby boy .. 2 girl dah .. Nk sgt yg boy .. Hehehe .. Tp x twu lh sye rse SME nye alhn nye ...

4y trước

Iye... Walaupun sedih xdpt boy hhehe... 2lahh .. Tp klo DPT .. Sonok kn sis... Sy pn hrp mcm 2 lh siht sempurna ... Sye dh syukur da...

saya ada garisan diperut..first scan doktor kata gegirl😍 sya first pregnant..xdew pngalamn sis..huhu

Saya ngandung ank lelaki dgn ppuan semua perut ada line..jadi rasa tu bukannya penentu jantina baby kot

Garisan tu pregnant boy ke girl mmg akan ade sis. Linea nigra tak silap nama line kat perut tu. Huhu

Klu sy,ada garisan hitam di perut,lahir anak lelaki.tdk tau la nnt klu ank perempuan macamana..😁

garisan tu xsemestinye baby boy sis.. garisan tu xmenggambarkan jantina.. setahu sy la..

Saya tak dak garisan di perut tapi scan dokter cakap baby boy hihihi🥰

Pemakanan sama kot..dulu pregnant ank laki asik nk mkn seafood je..

Pasal garisan2 ni saya kurg percaya sikit. Jdnya saya redho jelaa