Bantuan bayi baru lahir 2023

Sapa tahu bantuan apa je untuk bayi baru lahir 2023 ? mcm tahun lepas adik brsalin ada apply bantuan carseat dpt potongan harga. mcm tahun ni ada tak ? sbb tgok kt google tulis 2022 je. #firstmom #firstbaby #bantusharing

4 Các câu trả lời

Klo sis menetap di selangor boleh mohon anas.yawas tabung pendidikan.. Boleh semak syarat permohononan kat website dia utk baby lahir 2022/2023

1y trước

Wujud lagi ke yawas ni? bkn dh lama xde ke

Haritu dngar macam ada bantuan rm500 utk baby yg lahir tahun 2023, tak tahu mcm mana nak apply

1y trước

tunggu 24/2 punya pengumuman. itu apa yg sy diberitahu lah

So far takde lagi. Sebab Belanjawan 2023 belum diumumkan. 24 Feb ni baru umum.

1y trước

yeke. tq sis😊

mcmne nk mohon ye.