Luka jahitan episiotomi terbuka

Sapa pernah alami luka jahitan bwh terbuka msa hr ke 27...luka masih ada rsa pedih sikit2...normal ke?..benang terbuka tu tanda luka dah baik atau sbaliknya?..perlu ke jahit semula?..rsau sgt bila tgk benang trtnggal ,kalo x rsa pedih x rsau sgt tp sbb rsa pedih jd rsau yg luka x btul2 baik lg n trpksa kna jhit smula..mnta tlong kwn2 bg info sapa yg tau...trima ksih

1 Trả lời

sila refer ke klinik, doktor akan tengok jika ada masalah lain yg perlu diubati.