keputihan warna coklat

Sapa pernah ada pengalaman keluar keputihan warna coklat cair. Sy dah 18 minggu. Keputihan tak berbau. Tak ada rasa sakit2 apa2 cuma rasa krem kadang2 kt belah kiri perut.

4 Các câu trả lời

Bedrest sis...jaga mkn n minum....sy pon mcm nii masa mula pregnant ritu...doc suh bedrest....jhn buat keje berat...klo brterusan 3hari keatas jumpa doc ..

Alhamdulillah sekarang dah normal balik. Sy bnyakkn berehat dan minum bnyak air masak. Risau sngt takut jd apa2 kt baby. Tq sis..

4y trước

Banyakkan bedrest n jgn buat pape keje berat sbginye

p hsptal, dktr akn scan baby dan ambil smple keputihan dri bawah..ubat main msuk dri bawah..sya prnah kena minggu lpas

4y trước

btol tu..sekurg nya boleh tahu ap yg x kena..mcm sy..setiap kali pregnant keputihan mesti bnyk dr biasa..x gatal..ank yg ke4 sy rasa x selesa sgt..cek kt hosp..diorg charge sy pembawa gbs+

saya prnah kena kndungan 14minggu rasa tkut btl mo pucat muka..ank ptma...