keputihan

Assalamualaikum ibu2. Nak tanya, normal ke kita keluar warna coklat cair ketika hamil? saya pun bingung keputihan atau apa, tapi tak ada rasa sakit apa2. Ibu2 rasa adakah normal? #9weeks

2 Các câu trả lời

Normal. Kena alert tgk brp hari berlarutan. Klu saya haritu just sehari je masa nak masuk 9weeks. Lps tu hilang dan x byk pun, sikit2 jer. Klu berlarutan dan byk, blh ke klinik.

5y trước

okey terima kasih❤️

Kalau baru 9weeks,kena alert la.. Kalau sakit cpt2 pegi hosp.

5y trước

yaa baikkk , terima kasih ya❤️