Susu Kambing Karihome

Sapa pengguna susu karihome utk baby? Saya guna dari step 1 sampai step 2 sekarang. Alhamdulillah. Anak saya xda masalah sembelit. Anak saya alahan susu lembu.. Beri susu soya, baby saya xnak minum. Tukar dgn susu kambing karihome alhamdulillah dia suka.

5 Các câu trả lời

X guna pun saya fully breast feed. Sbb susu2 formula ni doktor pakar kata ada campuran gula so mmg x galakkan baby minum.

saya pun guna susu tu 3 tin 1bulan rm59 member KDh

anak puan guna susu karihome tak de kahak ke?

Saya pernah try seminggu.. Tapi baby sembelit😥

3y trước

Lepas anak sembelit saya beri dutch baby (2bulan) ok tak sembelut. Masa tu umur anak saya 4 bulan. Umur 6 bulan stop dutch baby, baby minum susu kambing habib, alhamdulillah xsembelit.Sekarang dia dah 14 bulan minum susu kambing irfan, mula umurnya 12 bulan. Pun okey sangat x sembelit. Mgkin bawah 6 bulan xssuai susu kambing kot.

Blh tahu cmna tau alahan susu lembu?