Susu Kambing Karihome

Preg. 27 weeks, bleh x minum susu kambing?

Susu Kambing Karihome
23 Các câu trả lời

Now baby sis lepas bersalin guna susu formula Karihome jugak ke ya.? Dari step 1 till now ke camana. Sebab my 1st baby boy mmg beri susu Karihome step 1 till step 2 ajer, Mmg Sgt bagus, takda masalah dan alahan apa smua plus breastfeeding. Tapi lepas dapat 2nd unexpected baby kami tak mampu dan agak sedih sbb 3nd baby boy tak dapat breastfeeding sebabkan my 1st boy senantiasa nak dan merajuk marah kalau tak dapat. 😔🥹

aku minum yg fresh punya😅takda bau langsung susu kambing atau bau hamis ke apa?sebab anak tiri aku pregnant haritu minum susu ni bapa dia bagi🤭alhamdulillah baby takda kuning.skrg giliran aku pula minum☺️baby first...2 bulan je lagi nak sambut kelahiran baby🤲🏻semoga dipermudahkan

Saya dari awal kehamilan, sampai minggu 27 skrg ni masih minum susu kambing. Tapi saya minum higoat/susu lazz campur saffron

3y trước

same with me

boleh jer sis.. saya pun minum susu kambing jugak.. tp susu ar rayyan.. sedap sbb die ada 3 perisa...tak rase pun mcm susu kambing..😊..

2y trước

mocha sedap..sy pun mnum susu r rayyan

Boleh sis..tp tngok la sis sesuai atau x..sya dari anak 1st minum susu kambing (rrayyan) sebab minum susu lain sya kerap muntah/cirit birit..😅

Saya minum yg colour pink. Lebih sesuai utk ibu pregnant. Susu karihome sedap

Btl ke mnum susu kambing nnt ank xkuning?

1y trước

saya makan kambing anak x kuning alhamdulillah .. tiap2 minggu beli kambing perap ...

semua susu blh sis.. tapi ikut la tekak masing² blh telan ke x

boleh jer....asalkan tekak empunya bdn blh terima,minum jer🤗

baru nk start.. amik je ape ade aritu.. harap boleh telan lah