risau teramat sangat

Sapa penah jadi kuntil kelamin???..dia bkn tombong..tp kuntil mcm isi lebihan di pintu faraj wanita..mcm berketul3..rsa ngilu kt situ..??apa ubatnya

2 Các câu trả lời

Itu nama polyp terkeluar.. Kalau x mengandung boleh minum air pati kunyit bagi kecut masuk semula.. Kalau hamil pergi jumpa doktor.

5y trước

😓

Hi puan, sudah buat pembedahan ka? Boleh sy tahu polyp tu berwarna apa?

5y trước

Dpktor ckp bahaya ya kutil tu? Maaf puan, kutil tu di laluan faraj atau di kawasan luar ya?