Tombong

Mcm mne nk thu peranakan jatuh? Sebab sy cek tgk kat bwah mcm ad sesuatu kat lubang faraj.. Sy xpsti tu tombong ke @ normal mcm tu.. Bila sy tekan2 dia rase keras.. Tlg jwb mommy..

3 Các câu trả lời

ada rs xselesa x ms brjln n rs mcm nk trkeluar?? dlu pnh bc ttg ini d google.. jika ada rs mcm tu better g dptkn rwtn segera.. ada 2 cara satu prubatan moden or tradisional jmpe yg pakar tuk naikkn smula

Boleh update tak keadaan sis Dan sis ade jumpa doktor ke? Sbb sy pun sama ada mcm tu.

Better jumpa doktor pakar sakit puan sis. Maaf, saya pun tak pasti.