dup DAP dup DAP....??

Sapa kt sini die pernah gdm diet control..??..bersalin ikut tarikh due atau kena paksa bersalin awal ye??..Sye dh 32 weeks...makin berdebar rasanya ..??...

12 Các câu trả lời

klu gdm biasanya 2 minggu awal..sbb masa awal mengandung dh kena insulin .Alhamdullilah start 5 month preggy tiada lg insulin,just diet control 🙂..tp now breech plk..36w3d.. Semoga Allah permudahkan segala urusan..

anak first sy GDM tp control mkn sahaja,anak lahir MCM biasa tiada paksaan🤭 anak pun xlah besar mana 2.9kg saja..anak kedua & insyallah yg ke3 bebas dari sebarang penyakit sbb serik mmg jaga betul2...

alhmdllh baby lahir normal lbh awl drpd due...klu x mang cnfirm kena srh diri n paksa beranak..sbb msa preggy kena gdm on diet😂😂

Saya gdm on diet. Bersalin 2 hari before due. Hari2 doa and cakap juga kat baby dah boleh keluar paling lambat masa due ye. Heheheh

Saya gdm diet control serah diri kat hospital on due date tpi brsalin czer slps 2 hari msk wad.. Saya brsalin 40 minggu 2 hari

Gdm on diet control bersalin ikut due..sy pun gdm on d/c..tapi bersalin awl masa 37w6d sbb baby nk keluar awal..

4y trước

share skit

Saya bersalin awal 36weeks sbb baby besar and bukaan dah 4cm 😂 Alhamdulillah bersalin normal 😊

Saya gdm on insulin,,skrg dh 34w4d .. Tadi jumpa pakar dia ckp kena bersalin 38 minggu ..pasrah je lh

4y trước

Ooh ye ke .. Alhamdulillah lh ..

depend on berat bby jg ..xsemestinya gdm kne bersalin awal..yg awl if berat bby da besar..

sy dh 36week6hr dh..dup dap jgk ni. bby first..GDM diet cntrl