counting day's

Lagi sehari besok dup dap dup 1hb july warded 38 weeks due to GDM 😥😥 moga di berikan rezeki bersalin normal 🙏 🙏 Bedebar terussss skrg huhuhuhu doakan saya yaa momies²

42 Các câu trả lời

Hopefully semuanya baik2 saje...saya pon akan serah diri jugak 2hb july...debor2 rasenye....macam2 dah buat nak bagi normal sakit contraction...tak nak kena induce masa serah diri nanti...harap2 cepat la keluo sebelom 38weeks ni...🤭

Semoga dipermudahkan urusan ibu ibu semua. Gdm on diet control ke insulin sis? Sy due 21/7 ni. Dktor ckp stop buat bsp 38weeks nnti. Berdebar jgk ni kot nnti dktor nk induced/ tggu smpai 40w.

Smga smua d permudhkn. Sama la sy sis. Tp sy diabetes b4 prgnnt lg. Esok dh kena warded wlupn bru 37 mggu. Pay for me n my baby too yaa 😘

4y trước

Semoga dipermudahkan jgk ye. Hrap selamat sumenye

semoga dipermudahkan utk normal sis..sy Pon br detect gdm..harap dpt normal blk gula ni..takut plak

take care..moga dimudahkn urusan n slmt sumenya..sy pun kne serah dri jgk 38weeks..😅

Semoga dipermudahkan..sy gdm diet control dh slmt bersalin 25/6..sehari sblm warded 😅

4y trước

Alhamdulillah.. Rezeki tu.. Xpyh kne induce sume kn

sama la sy pun kena serah diri 38weeks kalu xbrsalin lg ..skrg 35weeks dah bdebar 😣

4y trước

Sy gdm jgk tp bukan insulin. Doc on bg Ubat utk mkn je. Tp due lme lg. Bulan 12

Semoga dprmudahkn dan rezeki bersalin normal... Sya 32 week.. Pun gdm jga...

4y trước

Sya pun ank ke 3...2yg dlu xada mslh.. Yg k3 kna gdm plk

smg dipermudahkan sis... sy 2 julai warded due to gdm... doakan sy juga ye..

Aamiin.. Semoga dipermudahkan utk bersalin normal ye. Yg pnting dua2 selamat