mengidam

Sapa kat sini mengidam bukan mkn ke nk beli barang ke.. Saya skrg ikut suami dduk di Sarawak atas tugasannya. Sy mengidam nak balik Taiping.. Smpai menangis2 mcm ta pernah lgsung balik kg.. Smpai suami trpaksa minta cuti pada pegawai utk bawa sy pulang.. ??

1 Trả lời

sy pernah ikut suami. lepas tu hati sedih nak balik. tapi tak layan sangat sebab kesian akan menyusahkan suami. jadi sy melayan saja perasaan tu. and live the moment. 😇👍🏻