suami mengidam

Ada tak dkt sni si isteri tk mengidam sgt pun tapi si suami yg lebih2 mengidam .. jom share . Suami i memang kalau kata nk mkn harus cari kalau xcari harini,esok kena cari lagi sampai dapat ???

1 Trả lời

Ada jenis husband yang macam tu, isteri yang ngandung, suami yang mengidam 😂 ada juga baca itu tanda memang suami sayang sangat kat isteri tu lah ngidam tu kena kat suami

5y trước

Oh mcm tu ke . Kdg2 isteri xrasa nk mkn apa pun . Tp Suami yg melebih😂