kebas jari tangan

sapa kat sini ada mengalami kebas d jari tgn....nk tahu apa sbb nya... sbb saya waktu tidur msti akan kebas jari tgn sebelah kiri.... walaupun xda la kna tindih msa tidur.... xselesa d buat nya.... xpnh pn mngalami msa preg ank yg no 1 or 2 dahulu.... skrg ni preg no 3....dh msok 21 weeks...

13 Các câu trả lời

Normal..xsilap carpal tunnel.syndrome..lpas bersalin hilang

5y trước

Tq for info..harap semua dpermudahkan

Sy slalu kebas bahagian kepala belah kanan.. Mmg stiap hari akn rasa. Risau jgk

5y trước

Xde lak.. Nnti klu brlanjutan baru sy gi cek.

Sy jgk sma sis, xtw knp

5y trước

yalahhhh... risau jgak... sbb ank yg 1 dan 2 xpnh cmni... 1st tme kena...