kebas jari tangan

sapa kat sini ada mengalami kebas d jari tgn....nk tahu apa sbb nya... sbb saya waktu tidur msti akan kebas jari tgn sebelah kiri.... walaupun xda la kna tindih msa tidur.... xselesa d buat nya.... xpnh pn mngalami msa preg ank yg no 1 or 2 dahulu.... skrg ni preg no 3....dh msok 21 weeks...

13 Các câu trả lời

Yeap saya juga. Kebas bila time tdur mlm jer. Tp 2 ari saya ambil susu kambing karihome mcm dah x de kebas2.. B4 nie i minum fernleaf biasa mmg kebas. Cuba try. I dah 35wks pregnant gak. I start kebas dlm 33wks bgitu

Sy pun sama kebas jari2 kiri kanan dr 35weeks sampai skrg dah 39weeks still kebas . Dah tnye doc masa check up dye ckp normal . Nanti lps bersalin hilang sendiri

Cuba minum susu sblm tidur atau ambil supplement calcium.. Sy sllu kebas bahagian kaki masa tidur dulu, skrg xda lagi

Oo sy PON same. Hari2 kebas ..Lau urut xbaik jugak. Tndanye pembawakan

sy kebas tgn setiap kali nk tido . 😅 sy pun tak tahu punca

5y trước

Sama jugak kene macam tu.. 😅

Sy pun sis.. Kna tgu hilang kebas br bgun.. Haha

kurang kalsium sis..perlu minum banyak susu

5y trước

ohhhhhh... okey.... nnti sya try minum susu la.... harap lpas tu.... okey la.... trima kasih 😊

Sy pon sama sis...kerap kebasss

sy pun.jri tgn sbelah kiri..bru rsa 2 3 ari ni...hjung2 jri x brasa..kebas..x tdo pun rsa

Sy pun.. Ade yg ckp byk angin jgk..