Due

Sapa due bulan 7. Korang dh beli baju baby ke??

70 Các câu trả lời

Sya..tp rsanya msih awal kot..mgkin dh usia kndungn 5/6 bln bru bli ckit2

sy due 1/7 🙋‍♀️ xprepare pape lg.. baju abg kakak pun xterbasuh lg 🤭

5y trước

Date kita sama😍

Sy due 24/7 baru beli ckit²...tu pn kt sopee tgk bnyk da sold out

16/7. .cpt rsany msa berlalu. .nk p berurut tp PkP ni blm berakhir. .

Saya 25.07.2020 tapi masih awal lagi tunggu besar sikit lah dulu....

Sye 2/7. Belom beli satu apa pun lagi, sebab rase mcm awal lagi 🤭

Sy due bln 6 tapi xbeli lagi rse awl lagi msok 6 bln bru sy beli..

Saya due 18.07.2020..blm bli APa²..nk klua x blh tggu je lhh nty

Sy sempat 2 mggu sblm pkp. Alhamdulillah 80% dh siap. Due 11/7.

Saya due bulan 7, baju2 baby pakai abg dgn kakak dia punya je