Due

Sapa due bulan 7. Korang dh beli baju baby ke??

70 Các câu trả lời

Sy due 28/7. Dah 70-80% kut dah complete. Beli online n kedai. Sy amek no whatsapp dkt fb kedai baby yg dkt rumah sy. Die xbuka kedai tapi Die cakap boleh bg list brg ape nak pastu pergi pickup dkt rumah die je. Hehe. Senang. Mgkin korang bleh amek no kedai2 baby yg terdekat dgn korang pastu bg list brg ape nak pastu pergi ambil je dkt kedai or rumah (kalau kedai die xbukak mase pkp)

Sye 11/7 tapi x beli pape pon lagi.. Cuma survey² harga je dulu.. Mostly survey dalam shopee.. Bulan depan bru ingat nak mula beli ckit2.. Nanti xdelah rse sedebuk duit kuar beli byk2.. Nak plak skrg musim pkp.. Agak terhad perbelanjaan..

Sye due 10 hb. Da start beli sikit2 mula dgn brg pantang dlu. Bulan depan bru beli skit2 brg baby pulak tpi yg basic je dlu. Pada sye elok prepare awal supaya tak terasa duit tu nnt kuar mcm air 😂😂

Saye due date buln 5.brg baby bru beli skit xsmpai half.dah la ank first.nk beli on9 xsimpn duit lbh lak dlm acc bank.nk pgi kdai tgh pkp.perlu ke sye pgi bank in duit n beli on9? Any idea mom to be?

5y trước

Itulah sbb brg before ni pon sye beli kt kdai trus tpi tulah before pkp.hope lah pkp cept hbs,memg klo blh xnk beli on9😪. Hehehe tq ya utk pndpt awk

Due 7July. First baby, after TTC for 9yrs. Excited tp belum beli ape2 lg sbb ingat nk tunggu baby keluar dulu. Baju, baby cot etc pinjam adik ipar😆Dia nak bagi.

16 - 19/7 due date saya. barang baby dh start beli dekat shopee sebab tak boleh keluar. lagipon ni anak sulong banyak barang kena beli so beli dulu sikit sikit. 😂

Due 2/7 apa pun tak beli lagi ni... Sbb PKP, ada jugakla sikit2 dah masuk cart Shopee... Masuk cart je tapi blum proceed payment pon 🤣🤣🤣🛒🛒🛒

Due 23/7.. brg yg abg² still elok lg.. yg mana leh guna, guna.. cuma beli lain bantal & tambah baju newborn 0-3m dlm 6 pasang. Tu pun beli kt shoppe ja.

sy pun due date bulan 7 juga.. tapi belum masanya lagi kot untuk beli barang2 baby.. hehe. kena tggu 5bulan macam baru kita shopping barang baby ♥️

Sy due 15hb..dh ade beli sikit2 brg basic cm baju bedung kain lampin. Byk lg nk topup tp x tahu bile sbb PKP ni. Mampu sevey jela dlu bt mse skrg 😌