Due date 30/7/23

Ada tak due date sama macam saya ,korang dah beli apa je barang baby ☺️ shere la , baby no 3

24 Các câu trả lời

Saya inshaAllah antara 28/7-31/7..buat masa ni baru beli 3pasang baju..tgk kt tiktok ada yg jual 21pcs in one (ada 3psg baju, sluar,mitten, booties, ), then beli bedung jnis instant.. then ada la dpt baby cot org bagi dan car seat org bg...yg lain2, sikit3 la nk beli...

1y trước

hehe inshaAllah..smga anak kita slmt inshaAllah, smga kita dpt lahirkan anak melalui vaginal birth tanpa koyak tanpa jahit, anak2 kita sempurna dan sihat aameen

sy due date 7/7..brg baby hampir 90%..prepare sikit2 setiap bulan dr pregnant 5 bulan hgga skrg..stroller dgn carseat je blm beli lg..brg utk diri sendiri masa berpantang pon blm beli lg😂..kumpul sikit2 setiap bulan😁

saya due 22/7.anak no 4.jarak dgn no 3 ,8 tahun😅.tak sangka ada rezeki hamil lagi.sekarang satu apa pun lum beli lagi.rancang lepas raya baru beli sikit2. rasanya cam baru anak first.semua nak kena beli semula.😀

sy awl. ckit 12/7.. ank no.3 inn Shaa Allah..kbnyakan baju, sleepsuit,kain lampin,barut perut.set mandian byk org bg.. sy mgkin akn topup ckit2 jer la mcm pampers,mnyak mastika,dan tisu.

saya taktau nak beli apa sbb 1st baby tp tau2 je husband dah belikan baby bath tub,breast pump,botol susu 0m+,buaian baby,baby cot..dia yg excited 😅 selamat duit simpanan sy haha!

Belum beli apa lg.. lepas raya baru nk beli.. 1st baby so tak tahu nk beli apa dulu 😅 30/7 juga.. semoga Allah mempermudahkan kita nanti 🤲🏻

saye dah siap basuh baju2 baby sbb 29weeks nanti dh nk kena kemas2 beg baby siap2 sbagai persediaan. Nurse dh pesan kena stanby awal2

Sye due date 9/7 tpi ada dgm kne awal bersalin skrng pon doktr da soh siapkn brng2 hospital brng baby masih ada yg xckup

28/7/23 tp barang baju 7 pasang baru baru beli sbb tgh tggu bonu suami, beli dlm shopee je bnyk da ltk dlm troli shopee

haha sama kitaa tapi barang satu apa pun tak beli lagi. lepas raya la kita cari😂 raya ni banyak pakai duit☹️