Suka suka soalan

Sapa due bulan 5 ? Apa yang korang tengah alami dah sekarang rasa apa apa dah ke ☺️?

27 Các câu trả lời

Due sy 31 bln 5. mnggu lalu scan kpala baby msih di ats. lpas 36mnggu dktor scan lagi klu masih songsang kena jumpa pkar sma ada pusing bby atau bsalin czer. ibu2 d sini ada pngalamn bby pusing d mnggu2 akhir trmestr tk...

4t trước

Takada pengalaman , tapi ada baru” ni saya kena tahan wad ada sorg kak niii dia czer sebb anak diaaa songsang . Tapi everthing semua alhamdulilah berjalan lancar