Perut kecik

Sapa kt sini dah nak masuk 12w mengandung tpi still perut kecik..Angkat tangan🤣 #ingintahu #firstmom

48 Các câu trả lời

12w tu mmg kandungan masih sgt kecil lg, perut mmg flat lg. Baby bump slalunya start nmpk bila pn dlm 6bulan ke atas, tp 6bulan pn blm tentu juga tu, mcm sy msa nk masuk bulan ke8 baru btl2 nmpk perut membesar. Sblm2 ni nmpk buncit biasa je.

3t trước

Samaa ni dah 8 masuk 9 tiba2 macam besar, kawan2 kata baru nampak

mcm sy dlu nmpk perut ms 20 week n above .biasa mcm br 12 week bby bru build..dia kecik sgt dkt dlm tu... nnti bila perut bsr..jenuh pula nk jln😅mula smua part bdn rs sakit2 .nk jln pun mcm penguin dh.. 🐧..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

12w mcm takde apa sekarang 16w pun taktimbul bump lagi sampai ada org tanya betulke bawak perut😅 pergi checkup tengok semua perut beso beso kiteje perut tecik sampai org tengok dan dah dapat agak mesti diorang tgh cari mana bump saye😝

haha sama time 12w perut flat je, balik kampung pun takde siapa perasan time tu pregnant, pastu raya haritu masuk je 28w, semua terkejut 😂 cam eh haritu balik dah pregnant ke hahah 🫢 tapi perut time tu semua ingat baru 4bulan hehe

allah baru 12 weeks awak mmg takkan nampak baby bump pun sebab janin masih kecil . saya yang dah 7 bulan ni pun mengandung macam tak mengandung je ramai cakap perut comel je kecik bila cakap 7 bulan semua takpercaya

Saya dh 7 bulan perut mcm 2 bulan mengandung.. Sblum ni pun sama.. Cuma anak 1st mmg baby kecil beza 2 mggu dari usia..skrg prgnant alhamdulillah berat baby dan usia sama.. Cuma perut x nampak 😂😂

3t trước

Alhamdulillah✨

12 week still kecik lagi baby tu.. aku masuk third trimester baru nampak perut.. tu pun org tak nampak.. sebab aku asyik pakai baju besar je.. tak suka sangat tayang perut.. rimas

3t trước

hahah.. kan..

12w baby baru nak keluar dari pelvic space ke bahagian perut, memang kecil lagi, ada yg tak nampak langsung lagi. kalau yg 12w dah nampak perut tu selalunya bloated sebab angin.

🙋🏻‍♀️ sy start org tegur nmpk baby bump, time lepas 20w cmtu .. awal2 mmg org xperasan, pastu dah thu terus terkjut sbb sy kata nk msuk 6bulan dah 🤣🤣