Suka suka soalan

Sapa due bulan 5 ? Apa yang korang tengah alami dah sekarang rasa apa apa dah ke ☺️?

27 Các câu trả lời

Sy due 11.5 ni, tapi kena serah diri 29.4 ni then 30.4 proceed czer. Baby songsang, da try ecv, dr cuba 4 kli pusing baby taknak pusing jg 😅 nk taknak kena czer , neves plak lg2 first mom 😂

3t trước

Eyaka ? Takapa la bukan rezeki normal tapi tetap ada pengalaman bersalinnn kan . Hehehe . Jangan takot” insyallah takada apa apa