Suka suka soalan

Sapa due bulan 5 ? Apa yang korang tengah alami dah sekarang rasa apa apa dah ke ☺️?

27 Các câu trả lời

12 Mei due saya. baru masuk 37weeks. Simptom : Ruam teruk celah kelengkang miss V, Sakit nyilu2 di bhgian tulang Pelvic, Bergerak dgn langkah kecik kecik sahaja klau langkah bsr kangkang tu jd sakit 😆 tido malam resah, sakit perut kalau tukar posisi tido, tido malam boleh berpeluh biarpun dh on aircon + Kipas.... rasa baby tu di sekitar tulang2 bawah mcm tergesel2. huhu

3t trước

Due kita sama 12 mei😆