Suka suka soalan

Sapa due bulan 5 ? Apa yang korang tengah alami dah sekarang rasa apa apa dah ke ☺️?

27 Các câu trả lời

Due sy 19hb 5 ni, skang ni 36w mmg terasa berat kat perut ni, nk tdo mlm mmg x lena dh sbb sakit pinggang, sakit ulu hati, mcm gastrik pon ada.. dan alhamdulillah baby dh masuk laluan, brg² utk bersalin mmg dh complete letak dlm kereta je, excited sgt masa basuh baju baby.. InsyaAllah semoga kita semua yg due bulan 5 ni dipermudahkan urusan bersalin baby sihat ibu sihat aamiin.

3t trước

amiinn