Suka suka soalan

Sapa due bulan 5 ? Apa yang korang tengah alami dah sekarang rasa apa apa dah ke ☺️?

27 Các câu trả lời

saya first mom and then due 22/5 ni , risau juga dah la tak tau mcm mana nak bezakan kontraksi asli dan palsu sbb stakat ni belum rasa apa apa lagi cuma perut mengeras tu adalah tapi skjap² saja and then kalau duduk terlalu lama ari² akan sakit sbb baby macam mencucuk. baring terlalu lama pun pinggang jadi sakit and dada rasa senak sbb mungkin kaki baby dekat atas. Huhu harap dipermudahkan lah .

4t trước

Amin amin , semoga segalanya dipermudahkan . Tapi nya kalau nak tahu betul @ tak waktu sakitnyaaa btul” dia nk keluar awa akan tahu . Hehehehehe sakit dia masyallah