Suka suka soalan

Sapa due bulan 5 ? Apa yang korang tengah alami dah sekarang rasa apa apa dah ke ☺️?

27 Các câu trả lời

Sy due 21/5 nie. Dah start rasa perut kerap mengeras, sakit ari2 bila berdiri n jalan jauh. Nak baring malam tukar posisi sakit bhg bawah perut. So far, tu je tanda2. Risau jugak 1st mom nie taktau apa2, takde pengalaman 😅 Harap semuanya dipermudahkan.

4t trước

due date kita sama , then masalah kita pun sama 😂 kerap mengeras smpai tk selesa