Breech not in labor

Sapa ada tips untuk baby pusing ke bawah..saya dah 37minggu scan kepala ada kat atas dan berat baby doktor kata normal 3.2 kg dan gdm..hari khamis ni kene pegi dewan bersalin untuk pusing baby..sakit tak?kalau tak berjaya mungkin czer jalan terakhir,saya belum bagitahu orang terdekat lagi 😩

4 Các câu trả lời

Sama kita sis, last scan baby msh dkat atas kepala dia, hari kamis ni appointment sm pakar klw baby blm lg pusing bawah doc nak pusingkan, sy risau baby tambah besar aplg air ketuban sy berlebih dan klw baby tak pusing lg mngkin czer dah 😥lg sy risau masa dtg cek tu langsung kena tahan kat hospital.. sy first mom tak ada pengalaman lg, jd mmng risau sangat 🥲 mohon doanya mommy2 🥹🙏

4t trước

iye sis..nak² gdm makin lame baby boleh naik berat lagi susah nak pusing..lepas pusing kalau boleh balik alhamdulillah..kalau kene tahan,macam mana kan..dengar kemungkinan czer pun dah hilang kata dah

Saya pun sama, breech, 37w4d czer, kawan2 terdekat ada nasihat, tak payah pusing baby, sakit... Czer pun xpa. Tau dari awal, kita boleh bersedia mental dan fizikal. Czer 16 Mei, hari ni 19 hari dah.

3t trước

Mintak doa ibu² tau supaya saya boleh bersalin normal sebab doa ibu mengandung lebih mujarab

moga Allah permudahkan. sis boleh try spinning babies exercises kalau nak.

4t trước

nanti saya try google guane

semoga dipermudah

4t trước

Aamiin..normal czer asal selamat belake