Bayi Melintang

Assalamualaikum ibu2, sy risau, masa scan baby 29 minggu, doktor bgtau baby dh pusing ke bawah, kepala baby dh ke bawah, tp msa scan 30 minggu pula, kedudukan baby melintang pula, kepala nya di sebelah pinggang kiri, baby akan ada cukup msa x utk pusing semula ke bawah..sy kna brsalin 38 minggu sbb gdm..risau nya sy..ada tips utk bg bby pusing ke..tq ibu2.. #firstmom #30minggu

4 Các câu trả lời

assalamualaikum ibu2, saya sakit gigi sejak semalam, gigi geraham bawah plus gusi bengkak, kalau pergi kllinik possible tak doc akan cabut gigi waktu sakit macam ni..26 weeks pregnant

1y trước

Apa nama brand pil kalsium tu.. boleh share?

Hi ibu2, ada tak ibu2 yg lepas suntikan kancing gigi badan tu gatal gatal? Tq

1y trước

Saya… knp ya? Ingatkan saya kepanasan ke apa.. oh mmg ada yg rasa sama ya

selalunya sya pegi beurut supaya lurus balik

36w nnti bby msuk laluan. awal lgi nk risau