baby

Sapa ada pengalaman cucuk sbb hb low...blh share mcmna...dan. berapa kali kena cuck sakit tk... riasu takut...sy dah usaha mkn mcm2 tp naik on off

1 Trả lời

Try minum susu kambing sis...dengar berkesan. Sy pon low hb. Nk try jugak susu kambing. Lg pon pakar mkn kata bagus mnum susu dr haiwan.... Pastu try makan ikan isi gelap drp isi putih, dan kalau sis makan ubat klinik utk naikkn hb hati2 sembelit ya...bbyk mkn sayur hijau gelap. Inshaallah membantu