drip cosmofer

salam saya nak tanya sapa pernah drip cosmofer selalu berapa jam ya sakit x lusa dah nak kena drip takut pun ada hb low 10.4

2 Các câu trả lời

saya dapat venofer 7 vial. tp buat tiga hari berturut2. sekali drip dalam 30-45 min ja. Awal tu tnya misi, dia ckp 2-3 jam jugak tp maybe sbb dia bhgikan sehari 2 vial ja tu yg skjap

misi kata seharian. tp kena tgk dos awk berapa. mcm masuk air saja Sy pilih cucuk kt punggung so lps cucuk blh balik

1y trước

amin