kehamilan yg pertama

salm, sy nk tanya sy bru 6hari lambat priod. sy dh buat cek upt double line, n skrg sy rsa prut sy mcm skit2.. tp kjap2 je.. hrini msuk 2x skit.. knp eh? adkah itu normal? sy bru first, n bru kahwin buln 3

3 Các câu trả lời

rahim mngembang https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

awal pregnancy memang mcm tu sis, rasa macam sengugut/cramp. Masuk 6week atau 7week, cramp tu mcm hilang. Tapi kalau sakit sangat sangat, pergi klinik ok takut ectopic pregnancy.

Sy 4w smpai 7w cramp perut. Masuk 2nd trimester on off cramp tp xselalu, skrg sy dh 3rd trimester dh tak cramp. Doktor kata normal sbb rahim tgh membesar.