2mnggu lgi nak period upt line samar

Slm ibu2 sume,, ni upt kmarin jm9 pm.. sya 2mnggu lg bru priod tpi dah dpt result line samar mcm ni.. sy calculate last period kt google kndungan bru 3week mcm tu.. ade sape pnglaman tak detect pregnancy seawal 3week? Hri ni prut sy rsa cramp mcm nak priod.. dn ada spotting coklat.. bntu sy ibu2 sy first mom

2mnggu lgi nak period upt line samar
2 Các câu trả lời

Lain org lain penghasilan hormon, ekutkan dah confirm tapi ape pun test lgi sekali pada hari sepatutnya period... itu result sudah pasti. Sy pun bru test minggu lepas time 3w. skrg tngu tiba masa hari untuk period sy akan test lagi.. best result kencing pada awal pagi.

bacaan mmg before 10min lepas test kan?bykkan bedrest..jangan lasak sgt..