lewat 5 hari

Salam,sya dah lewat period 5 hari,spatutnya sya dtg 12hb hari tu,tpi bila sya check upt,kptusan dia line tu mcam samar² sja,mcam dekat gmbar ni

lewat 5 hari
2 Các câu trả lời

Dah ada isi tu Puan. Tahniah. Puan keep on testing with UPT everyday until 5-10 days lagi ke, kalau line semakin pekat, bermakna betul Puan pregnant. Saya dulu awal lagi mcm tu samar2. 😊 Lepas dah pekat tu, baru yakin boleh jumpa doktor atau nurse buka buku pink. Doa yang baik baik ya.

5y trước

Aminn..tq sis

😍