x dengar heartbeat bby..

Salam..sy dh 7weeks pregnant..smlm sy pegi scan bby tp cuma nampk kantung je..heartbeat x dgar lagi..doc suh dtg lg 2 mgu ptt ke sy pegi..sy pegi scan dkt klnik mediviron..atau ptt tgu je 24.07 nt ada appointment dgn doc utk scan..

6 Các câu trả lời

kalau appointment nnty diorang scan. tak payah dh pegi 2minggu lgi. kalau diorang tak scan. boley pegi. boley scan dgr bunyi jantung baby. 7minggu memang kdg2 tak dgr lagi. sya 8minggu baru dpt dgr.

sye 7w3d dh dgr jantung bby. scan dkt klinik swasta. sbb masa tu xbt buku lg

kita doakn yg terbaik.. sy pernah lalui nya..

kta doakan yg tebaik sis..moga2 dpt nmpk jga

All the best... Nt boleh dngar la Tu... Amin

5y trước

Ada alat yg boleh dngar dngupan jantung baby... Tapi tak pasti Pula apa nama alat Tu...

10 minggu ada sdh tu yah ...