Lendir bercampur darah

Salam..sy bru masuk 10 minggu ..baru2 ni sy agak risau.sy ad DTG lendir yg bercampur darah.. adakah ia normal atau tu tanda keguguran..😭tolong bantu sy..

Lendir bercampur darah
8 Các câu trả lời

Hye sis nampak posting awak dah lama nak tau perkembangan selepas tu.. bila awak ke hospital ya masa first keluar lendir ke ? Sbb sy alami sama skrg.. baru masuk 6 weeks

2y trước

Even ada spotting sikit kena ke hospital sis .. masa saya dulu trus ke hospital.. utk scan.. lepas pada tu kalau boleh bed rest 2 minggu..

Tak semua pendarahan akan menyebabkan keguguran. Mungkin rahim lemah je. Jumpa doktor dapatkan ubat atau injection. Jangan bersama suami dulu. Banyakkan rehat.

refer doc dear , saya kuar lendir darah time dah sarat , tanda nak bersalin tapi sis masih awal kan so better cepat pergi hospital

Pergilah klinik puan, kami nak bantu pun kami bukannya nurse. Better pergi klinik. Sahkan bebetul dengan docter.

baik sis pergi klinik...dptkn nasihat @ pendapat doktor...kna byk berehat..jgn agkt brg2 berat..jgn stress..

Posting ni dah lama boleh tak sy tahu lepastu jd mcm mana ya?sy tgh lalui skrg

2y trước

Bagi sy tak sakit cuma rasa xselesa and ngilu masa doc tekan benda tu ke dalam. Jgn angkat punggung dan jgn keraskan badan semasa proses tu insha allah xrasa sakit.

baik lah.. terima kasih

2y trước

apa kata doc ya puan? kandungan puan masa tu ok tak?

pergi klinik