bidan

Salam..sesiapa tau x bidan yg pandai tangkal utk bg brenti bby yg ada sawan nangis??

10 Các câu trả lời

Baby kembung @ colic kali sis.. Tu lahh selalu nangis mcm baby sis.. Salah satu penyebab colic adalah bayi tdk sesuai susu formula.. Pastikan baby sendawa selepas minum susu ibu @ susu formula. Try gripe water...

Sy dr ank1 spai skrg xpcya tgkal² ni sis..laupun kakak sy siap pakaikn tgkal sbb ank cacing kateny..sy ckp kalo pkai tgkal to cacing mati ke?? Sy lbh prefer jpe ustaz/ustazah

cari ustaz je, x pun mintak suami yg buatkan, sis pun bleh buat, just baca ayat2 alquran.. ade info kt fb..pstu sambil2 tu cuba urut2 perut bby kot kembung ke..

Maybe xckup susu kot sis. Besa baby klau nangis smada susu kurg atau msuk angin, sis try la tgk ubun² dia trmasuk sikit ke. Perut mengeras ka.

Better cari ustaz2 utk baca. N kenalpasti apa mslh dgn doctor. Baby menangis ni ada sebab x kena dgn bdn dia

5y trước

2month++..getting better

Knapa nk kene ada tangkal2 ?? Ayat2 Quran kn ade . Islam ad banyak cara yg baik untuk berubat ..

Aishh main tangkal2 ni..kuno btol

Cari ustaz or ustazah...

cuba cri ustaz ye pn.

Bacakan ayatul qursi