Breast pump terbaik

As salam..selamat pagi ibu2. Breast pump apa yg terbaik? Philips, autumnz, supermama, banyak jenis tul. tak tahu mana satu. 1st baby pregnant ni ☺. ada yg dah pakai jenis supermama ke?

1 Trả lời

untuk permulaan, Jika ada niat untuk susukan bayi terus daripada dada kita, tak perlu lagi breast pump ni. Just beli silicon milk collector. Lepas tu, sedang hamil ni, belajar ilmu penyusuan... Jangan jd macam saya, dh bersalin baru belajar. Stress wooo