nak tanya

salam.saya nak tnya ank sy da 7bulan.smlm sy bgi pisang tarok dlm puting buah..lps stiap kli 4jam dia berak jee. berkali2 dia berak.kenapa ye.. sy bagi mkn jgk Nasi..tpi sblum xberak mcm Ni..Ni dia berak skit2 ..tpi bnyk kli beraknye ..ad pnh trjadi x ?

1 Trả lời

Ohh saya ada dgr crita jgn tlalu kerap bg baby makan pisang.. mcm kita la makan pisang mst lawas punya la kan.. cmtu gk baby.. wallahualam tu sy dgr

4y trước

btul la.tq kwn