overdue

salam..nk tanya siapa kat sini bersalin over due?boleh kongsikan pgalaman,sebab bersalin ovedue?yg bersalin overdue tu ada tanda x sblom bersalin??risau xde pglaman bslin lbh date..tand pun xde ni.yg ad just konntrasi palsu je..??

1 Trả lời

Salam.. sy over due 7hari dr edd.. hari kne serah diri tue darah keluar.. lame jgk nk tgu 10cm tue.. ank first kn mmgla ssh sikit.. 15jam jgk.. air ketuban da pecah br cepat.. br contraction dtg btul2.. cepat ke lambat bukaan tue bgantung pd bdn masing2.. semua org xsame..